Advertisement

Clanovi

urednistvo

Zadnji komentari

75 GODIŠNJ...
"Politicke budale"
"Mi smo Hrvati tolike političke budale i nepismena stoka da ...
Više

75 GODIŠNJ...
Ovo treba svaki Hrvat znati
Izdvajam ove odlične opise stvarnog karaktera monstruozno-ge...
Više

75 GODIŠNJ...
Blagoslovljeno Nikolinje djeci Hrvatske
Treba se moliti Sv. Nikoli zastitniku putnika, (hrvatskih) m...
Više

75 GODIŠNJ...
Bravo, odlično pismo i istina
Osnivanje prve i posebno druge Jugoslavije su popratili ogro...
Više

UDBA i MI ...
Indentitet izgrednika
Danas je lako utvrditi tko iza čega stoji (kamere), samo je ...
Više

UDBA i MI ...
markovic, Stimac i Josipovic
Sto imaju zajednicko? Markovic je bio jako uspjesni preds...
Više

Dan pobjed...
Fokus o partizanskim zločinima
U Fokusu je pisano o partizanskim zločinima, od strane svjed...
Više

Dan pobjed...
potresna pjesma djeteta ocu branitelju
Sa fenomanalno dobrog dnevno.hr prijenosim ovu potresnu pjes...
Više

Udbaški YU...
Stranica na youtubeu
https://www.youtube.com/watch?v=juNRHBE7Cm4 nisam jos sve...
Više

Udbaški YU...
U Hrvatskoj se sve ponavlja, samo zato šta se nije napravila...
Više

Udbaški YU...
Hrvatska Posrbica Vojo Šešelj ide kući
Čestitam haškom sudu na puštanju Hrvatine Šešelja, znači kad...
Više

Udbaški YU...
1990 protiv Jugoslavije 2014 protiv Jugo
Ovo tko je napisao skidam mu kapu.
Više

Udbaški YU...
T. Dujmović o djeci komunizma
Isto to piše i prof. Jurčević tko je i kako pokrao Hrvatsku ...
Više

Udbaški YU...
Reakcija Ivana pokazuje reakciju UDBE
Documente i ostalih kojima je svako otkrivanje istine i neoj...
Više

Dan pobjed...
Samo dokazane YU naciste treba odstranit
iz svih hrvatskih institucija jer se ne može služiti regiji ...
Više

Udbaški YU...
Naivni prolaznik Ivan ili udbaški reket
Neznam da li se ovdje radi samo o političkoj nepismenosti i ...
Više

Udbaški YU...
Kakvi UDBAŠI i Jugoslavenčine? Ovaj napis izgleda kao huškan...
Više

Dan pobjed...
Pružam otpor ko wolfram baš za inat
Trijebio bi ti dragi moj crocop i vise od yu-nacista.Samo za...
Više

Udbaški YU...
Dosta vas je UDBAŠI i Jugoslavenčine
Mislim da je ovo uhićenje Bandića kamen koji će pokrenuti l...
Više

Dan pobjed...
Koji jadnici štite danas izdajnike?
Pitam se tko i s kojim mozgom danas štiti hrvatske veleizdaj...
Više

Svijet
Domljan: Mesić mi je predao ček, ali zlatnine se ne sjećam! PDF Ispis E-mail
Subota, 26 Studeni 2011
 U današnjem internetskom izdanju Večernjeg lista čitam članak   Domljan: Mesić mi je predao ček, ali zlatnine se ne sjećam! Molim Vas da objavite ovu moju reakciju na taj članak
Dok gospodinu Domljanu gospodin Mesić možda i jest predao koje čekove iz Australije namijenjenih obnovi Sabora to nisu, bez prevare i povrede povjerenja onih koji su novac darovali za pomoć obrani Hrvatske i izbjeglicama, mogli biti čekovi koje smo mi predali gospodinu Mesiću 1992. da ponese za bankovni račun Hrvatskog nacionalnog fonda - na koje su ime i čekove iz Svibnja 1992.  $50,000 i $100,000 glasili. Nikada mi u Sydneyu (HDZ) koji smo sakupljali novac za pomoć Hrvatskoj  nismo sakupljali niti slali novac unutar programa Hrvatski nacionalni fonda za obnovu banskih dvora. Znam jer sam bila organizator akcija za sakupljanje pomoći i na sastancima na kojima se odlučivalo koliko novaca će se poslati i gdje.
Opširnije...
 
RUSIJA: MITSKI SAVEZNIK PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 17 Travanj 2011
 Kratkotrajni boravak ruskog premijera Vladimira Putina u Beogradu (23. ožujka) drastično je razotkrio iracionalnosti i potpunu dezorijentaciju vanjskopolitičke strategije Srbije. Iako je posjet bio radni, a ne službeni, manifestacije „obožavanja“ Putina u javnosti i u medijima bile su iznenađenje i za ruske novinare u njegovoj pratnji. Servilnost i udvorištvo prema gostu koji se, prema nekim informacijama, praktično „samopozvao“ u Beograd, a koji je trebao neutralizirati višemjesečno nezadovoljstvo Moskve, prelazili su granice dobrog ukusa. Povremeno bi kliznuli i do samoponižavanja – kao, na primjer, kada su navijači na stadionu Crvene zvijezde, u završnici međudržavnog posjeta i u nazočnosti premijera Srbije Mirka Cvetkovića, ruskom premijeru klicali, i istovremeno pogrdnim izrazima vreijeđali vlastitog predsjednika Tadića.
Ruski premijer je najpopularniji strani državnik u Srbiji. Više od pet godina u javnom mnjenju gradi se njegov imidž najčvršćeg branitelja „srpskih nacionalnih interesa“ na međunarodnoj sceni, pogotovo kad je riječ o Kosovu. Njegova popularnost u Srbiji bazira se na tomu da je Rusiju „podigao na noge“ i vratio joj međunarodni ugled, i upravlja „čvrstom rukom“. Tradicionalna percepcija o bliskosti s velikim istočnim „bratom“, vješto se koristi od strane konzervativne utjecajne srpske elite u izgradnji mita o mjestu Srbije na „istoku“, umjesto u Europskoj uniji. Povjesničarka Latinka Perović ističe: „Mi Rusiju ne poznajemo ni povijesno, ni realno“.
Opširnije...
 
Letter to the President of Croatia Prof Ivo Josipovic PDF Ispis E-mail
Petak, 25 Veljača 2011
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:WWqIVO4CNCoKFM:http://www.ag-luedinghausen.nrw.de/aufgaben/email/Email.jpgDear Prof. Josipovic,
a very happy New Year  to you and family!
May the weight of presiding over Croatia be a privilege and not a burden!
And may 2011 be a great one for our country!
I have met you on a couple of occasions in Croatia last year and would like to be of service to Croatia, as I have been to other countries that have appreciated my efforts in inspired and unforeseen ways.
I am privy to information, with proof, that my whole collection of paintings and drawings has been stolen and is now hidden in The Rijeka Museum. My whole  Maritime Museum (some 50 model ships, certificates and glass cases) has also been unlawfully stolen.
I have never been notified of impending confiscation, or theft, by whatever authorities responsible for this insane action. The theft has occurred in Lovran, in the Billich Gallery.
I am still in a state of shock and can't understand how such bolshevic behavior is still tolerated. In Croatia.  Even Goebbels had more heart when he was stealing the Jews art collections.
Opširnije...
 
Justice delayed is Justice denied ( Pravda odgođena jest pravda uzkraćena) PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 17 Veljača 2011
dosenPiše: Zvonimir R. Došen
Ovo je jednan od glavnih maksima (načela) u prvosuđu Kanade, Ujedinjenih američkih država i Engleske u kojem se kaže da ako je zadovoljština (pravda) za ozlijeđenu stranu moguća, a nije pravovremeno  dostupna, to je isto kao i uobće nemati pravo na pravdu. To načelo zapisano je još 1215. u 40. klauzuli Velike engleske povelje  “Magna Carta” gdje stoji : “Nikome ne ćemo mi prodati, nikome ne ćemo mi odbiti ili odgoditi pravo na pravdu.”  Razlog za koji netko ide u sud jest da dobije pravdu, i  “Pravda odgođena jest pravda uzkraćena.”
Uz gore spomenute države većina demokratskih država Zapada u svome sudstvu ima identične propise. Nu nešto takvoga nikad nije postojalo u sudstvu država u kojima je vladao totalitarni jednopartijski sustav kao  onaj u boljševičkoj Jugoslaviji koji je i poslije njezina nestanka (?) uz neznatne  promjene i dalje  ostao na snazi u Hrvatskoj. To najbolje svjedoči najava vladajuće crvene klike u Hrvatskoj o tobožnjem podizanju obtužnice protiv svojih mentora, komunističkih ubojica Manolića, Boljkovca i Bulata za ( davno dokazane) zločine masovnih ubojstava nad nevinim hrvatskim vojnicima i civilima.  Najprije pogledajmo tko to čini, za što se do sada čekalo, za što se to baš sad čini  i za što obtužnice protiv samo ove trojice.
Opširnije...
 
HRVATSKE ZAJEDNICE U AUSTRALIJI PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 31 Siječanj 2011
http://www.fhk-gmbh.de/images/E-Mail.jpgU Novoj Hrvatskoj od 14/12/2010 god.  na stranici broj 16.  objavljen je napis Gospodina Jakova Kocine  pod naslovom:  “ZASTO JE ZABORAVLJENO DRUSTVO KORCULA” ?
 Gospodin se Kocina zapravo osvrnuo na knjigu Gosp. Fabijana Lovokovica
 “ HRVATSKE ZAJEDNICE U AUSTRALIJI –  NASTOJANJA I POSTIGNUCA ” te u tom svom napisu  izrazio svoje nezadovoljstvo s obzirom na cinjenicu da “Hrvatsko Drustvo Korcula” nije zastupljeno u doticnoj knjigi. Njegov osvrt me je potaknuo da i ja izrazim  svoje negodovanje vezano za doticnu knjigu, poglavito iz razloga  sto sam suradjivo i bio clan doticnog drustva  pa mi je poznato sve ono sto je drustvo tijekom godina radilo i kakvu i koliku ulogu je odigralo u domovinskom ratu. Ocito je da je Gosp Kocina  s dozom gorcine i otvoreno napisao, izrekao ono sto ga muci i zalosno je da “Drustvo Korcula”  nije naslo mjesto u Lovokovicevoj knjigi. 
Nije mi svrha  ovoga puta govoriti o “HRVATSKOM DRUSTVU KORCULA”,  jer Gosp.  Jakov Kocina je rekao sve pa bi se ovoga puta radije osvrnuo na neke cinjenice koje je Gosp. Lovokovic namjerno ili nenamjerno preskocio-zaobisao u svojoj knjigi.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 304